ANDERS……..de hondenuitlater met eigen aanpak.

Ik merk door mijn werk als hondentrainer en gedragstherapeut dat er vraag is naar een gespecialiseerde hondenuitlater. Niet alle honden passen in het concept van de gemiddelde hondenuitlaatdienst.  De intacte reu die niet met alle reuen overweg kan is heel normaal en geen uitzondering maar wel lastig in een groep…..ANDERS biedt een oplossing voor deze honden en hun eigenaren.

 

Daarnaast realiseer ik me ook dat er mensen zijn die andere werktijden hebben en mensen die in het weekend weg gaan en hun hond niet kunnen meenemen, ook voor deze eigenaren is ANDERS een oplossing.

 

Een avondje uit en laat thuis? ANDERS doet ‘t laatste rondje.

 

Hondenuitlater ANDERS staat klaar voor honden en hun eigenaar die op welke manier dan ook niet mee kunnen met een reguliere hondenuitlater.

Zo kan het zijn dat uw hond nog te jong is of misschien wel te oud. Na een operatie kan het revalidatieproject zodanig zijn dat het niet mogelijk is al te lange wandelingen met alle risico’s van dien te maken. Teven worden loops en kunnen niet in een groep mee.

En sommige honden hebben het sociaal gezien niet zo op groepen of vergen een speciale aanpak, kortom ook voor uw hond is er een goede service aanwezig.

 

Hoe werkt het?

Na een intake waarin kennis wordt gemaakt alle gegevens worden uitgewisseld en wensen en mogelijkheden worden besproken, gaat ANDERS aan de slag.

 

Waar?

ANDERS is werkt in en om het Gooi

 

Tarieven

Wandeling      maandag t/m vrijdag (tot 1700u)            €27,50

Weekend/Avond (na 1700u)/Feestdagen                       €32,50